داستان آیلتس IELTS
از صفرتاصد
- آیلتس چیست ؟
داستان آیلتس را اینگونه شروع میکنیم که این مطلب برای آندسته از افرادی که شروع به گرفتن مدرک آیلتس نکرده و اطلاعاتی درباره آن ندارند و آن دسته از افرادی که مدتیست شروع کردهاند و بزودی قصد آزمون IELTS دارند و حتی برای آن دستهای که ممکن است قهر کردهاند با آیلتس، مثل اینکه درآزمون قبلی نمره 6 گرفته و در آزمون بعدی بجای 6.5 یا 7 گرفتن، نمره 5 گرفتهاند و در قهر به سر میبرند. آیلتس: International English Language Test که به اختصار IELTS اعلام میشود در واقع، یک آزمون بینالمللی برای سنجش و شناسایی سطح سواد متقاضیان تحصیل و زندگی در خارج از کشور است. همچنین بصورت در معنای لغوی و اعلامی به آن سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی میگویند و میتوان آنرا از باارزشترین آزمونهای زبان انگلیسی اعلام نمود. IELTS در واقع یک آزمونی بریتانیایی است و در مقابل تافل یک آزمون آمریکایی است. این آزمون به دست دانشگاه کمبریج انگلستان، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار میشود. تعداد بسیار زیادی در ایران به جهت علاقه و دیگر دلایلی که قصد عزیمت و ادامه تحصیلی در خارج از کشور و تحصیل در دانشگاههای انگلیسی زبان دارند، نیاز است در آزمونهای آیلتس شرکت کنند و نیاز به این مدرک دارند. این آزمون هم اکنون در چند شهر ایران برگزار میشود.
مُسلم است که وقتی شما بهعنوان یک متقاضی تحصیل که زبانی غیر انگلیسی دارید، میخواهید در دانشگاهی که زبان تدریس دروس، مکاتبات وروابط اداری و .. افراد در آن انگلیسی است، شروع به تحصیل نمائید ، میبایستی یک مرکز معتبر بینالمللی، میزان سطح سواد و دانش شما در زبان انگلیسی را ارزیابی کند. و در نهایت با داشتن و گرفتن این مدرک به دانشگاهها اعلام میکند که متقاضیان تحصیل در این دانشگاهها، دارای چه سطحی هستند. که بطور مثال یکی از این مراکز به نام مرکز جهانی آیلتس (IELTS) است که که در بریتانیا قرار گرفته است. آزمون آیلتس (IELTS)، بر خلاف تصور تعدادی که گمان میبرند بسیار دشوار و زمانبر است هست، مثل هر امتحان و آزمون دیگری ، نیاز به مهارتهای خاص خود هست که باید به آنها آشنا بود. وبلاگ کنفرانس بوک
زمانیکه به وبسایت دانشگاههای مختلف در جهان مراجعه میکنید، در قسمت Admission Requirements یا نیازمندیهای پذیرش ، به طور حتم با این جمله مواجه میشوید که متقاضیان، باید میزان صلاحیت زبان انگلیسی به دانشگاه مورد نظرخود را از طریق ارائه مدارک خاصی، به ثابن نمایند. برای احراز حداقل یک از شرایط English Language Proficiency یا صلاحیت زبان انگلیسی جهت ارائه مدرک زبان جهت Admission یا پذیرش باش
- داشتن حداقل نمره مورد نیاز مدرک IELTS آیلتس ، که بیش از 2 سال از زمان اخذ آن نگذشته باشد. (حداقل هر نمره به ازای هر دانشگاه و کشور و .. ممکن است متفاوت باشد)
- داشتن حدقال نمره مورد نیاز مدرک TOEFL تافل که بیش از 5 سال از زمان اخذ آن نگذشته باشد .
- تحصیل به مدت حداقل 2 سال در دانشگاهی که زبان رسمی آموزش در آن انگلیسی بوده است.
- تحصیل کردن در یک دانشگاه که زبان رسمی آنها در آن کشور انگلیسی بوده باشد (مثال: کانادا، استرالیا، نیوزلند)
همیشه یکی از شروطی که ذکر شد را بیشتر دانشگاههای آسیایی ، اروپایی و حتی آمریکایی برای آگاهی از سطح زبان انگلیسی متقاضیان تحصیل در دانشگاه ها درخواست می کنند. عمدتا” برای مقاطع ارشد و دکترا، حداقل نمره ۶.۵ آیلتس و ۸۰ در TOEFL IBT مورد نظر است . بهطور مثال یکی از شروط برای متقاضی تحصیل در دانشگاه کالیفرنیا، در زیر آمده است:
. • Score ۲۴ or higher for the ACT combined English/Writing or English Language Arts (ELA) • Score ۵۶۰ or higher on the Writing section of the SAT test • Score ۳, ۴ or ۵ on the AP examination in English Language and Composition, or English Literature and Composition • Score ۶ or ۷ on the IB Standard Level examination in English: Literature, or Language and Literature • Score ۵, ۶ or ۷ on the IB Higher Level examination in English: Literature, or Language and Literature • Score ۸۰ or higher on the Test of English as a Foreign Language (TOEFL) or a score of ۵۵۰ on the paper-based test • Score ۷ or higher on the International English Language Testing System (IELTS)
- انواع آیلتس
- آیلتس دو نوع دارد:
- جنرال GENERAL
- آکادمیک ACADEMIC
موضوعی که واضح است نخستین قدم برای اقدام جهت اخذ پذیرش تحصیلی است. دارا بودن این مدرک زبان و در اختیار داشتن حداقل نمره لازم بر اساس آن چه در نیازمند های پذیرش (Admission’s requirement) دانشگاهها برای دانشجویان خارجی اعلام می شود، است. موضوع How To Prepare For IELTS یک مساله بسیار مهم است که برای بسیاری از دانشجویان و متقاضیان تحصیل در خارج از کشور اهمیت دارد. آن دسته از افرادی که قصد هایی غیر از مقاصد تحصیلی و تحقیقاتی دارند، مدرک زبان General که به نسبت سادهتر از بخش آکادمیک است، کفایت میکند. اما متقاضیان تحصیل در کشورهای خارجی، زمانی که زبان تدریس در رشته و دانشگاه مورد نظر آن ها، انگلیسی هست، می بایست دارای مدرک آیلتس آکادمیک با حداقل نمره قابل قبول باشند. تجربه نشان داده است که Applicant یا متقاضی که میخواهد در مقطع لیسانس برای تحصیل اقدام کند، بازه نمره آیلتس آکادمیک بین ۵ تا ۶ کفایت میکند. برای مقطع کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) و دکترا، معمولا نمره ۶.۵ تا ۷ نیاز هست.
- آزمون آیلتس:
آزمون آیلتس (International English Language Tests System) با توجه به اسم خود ، نظام ارزشیابی بین المللی زبان انگلیسی است که دانش و سطح زبان انگلیسی افرادی که زبان مادری آن ها غیر انگلیسی می باشد را در قالب یک آزمون استاندارد حاوی ۴ مهارت (skill)، ارزیابی میکند. این امتحان ، از ۴ بخش:
شنیداری (listening)، گفتاری (Speaking)، نوشتاری (writing) و خواندنی (reading) تشکیل شده است.
هر یک از این مهارتها، از 1 (کاربر ضعیف) تا ۹(کاربر قوی) امتیاز دارد. (نمره صفر برای فردی است که حتی هیچ کلمهای از زبان انگلیسی نشنیده باشد) و میانگین این ۴ مهارت، نمره نهایی داوطلب را اعلام میکند. که عمدتا” عددی بین ۴ تا ۸.۵ می باشد. نمره ۹ را شاید یک انگلیسی زبان نیز به راحتی نتواند کسب کند! این آزمون توسط دانشگاه کمبریج انگلستان۱، شورای فرهنگی بریتانیا۲ و مرکز آیلتس استرالیا۳ برگزار میشود. این آزمون بر اساس یک استانداردی مشخص در فواصل زمانی مختلف در کشورهای جهان برگزار میشود.
اگر در این آزمون شرکت کنید،دفاتر برگزار کننده اگر از زمان امتحان شما یک ماه نگذشته باشد ، با توجه به درخواست شما، تا ۵ کارنامه برای دانشگاهها و موسسات بصورت رایگان ارسال میکنند. اما اگر بیش از 30 روز گذشته باشد، یا بخواهید بیش از ۵ کارنامه دریافت کنید، برای هر کارنامه باید بیش از ۳۰ دلار به حساب مرکز آیلتس واریز کنید . تنها ارسال کارنامه از مرکز آیلتس به دانشگاه مورد نظر شما، قابل قبول هست و اگر شما نسخه ای از کارنامه را ارسال کنید، مورد accept دانشگاه قرار نخواهد گرفت
- محدوده نمرات در آیلتس از چند تا چند است؟
10سطح برای آیلتس در نظر گرفته شده که کمترین صفر و بیشترین نه است. بهطور مثال برای سطح صفر آمده است : هیچ اطلاعات قابل ارزیابی ندارد، و برای سطح 9 آمده است : مهارت کاملاً کاربردی زبان را داراست: دقیق، صحیح، روان همراه با فهم کامل . جدول سطوح را که گرفته شده از ویکی پدیا است در پایان این مطلب برای شما عزیزان قرار میدهیم.
بازه و محدوده نمره زبان و حد نصابی که متقاضیان برای ارسال مدارک جهت اخذ Admision در این دانشگاه نیازدارند، در موارد فوق، مورد اشاره دقیق قرار گرفته است. مثلا متقاضی باید آیلتس ۷ به بالا داشته باشد یا این که در تافل، نمره ۸۰ گرفته باشد یا این که در آزمون های بین المللی ATC. AP.IB نمرات اعلامی را در اختیار داشته باشد. یا مثلا دانشگاه برکلی می گوید:
For purposes of admission, your most recent score must be at least ۹۰ for the Internet-based test (IBT), and ۵۷۰for the paper-based format (PBT). Please contact individual academic departments for more information, as they may choose to require a higher score
در هرصورت ، اشاره شدن به مدرک زبان، قدم اول برای اپلای کردن در یک دانشگاه خارجی است که بدون آن، تقریبا هیچ شانسی برای ادمیشن و حتی بورس نخواهید داشت. اگر قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید و برای این کار هدفی دنبال میکنید، اولین قدم ، گرفتن مدرک زبان با نمره قابل قبولی در حد 6.5 یا 7 است که همانگونه که اعلام کردیم به ازای هر دانشگاه متفاوت است اما این نمره همیشه یک نمره قابل قبولی در نظر گرفته شده است . در این مطلب ، تلاش میشود تا شما را با مجموعهای از لینگها و فایلهای ویدویی خوب در مورد آزمون آیلتس آشنا کند. توجه داشته باشید، در صورتی تحصیل در دانشگاهی (حتی ایران) که به زبان انگلیسی دوره ای را گذرانده اید (مثل پردیس های بین المللی دانشگاهها در کیش )، بادر خواست اخذ یک گواهی با عنوان CERTIFICATE FOR MEDIUM OF INSTRUCTION از دانشگاه بخواهید که در آن اعلام کند که زبان رسمی در این دانشگاه انگلیسی بوده است. این مدرک میتواند جایگزین آیلتس و تافل باشد. بسیاری از دانشجویان ایرانی که در دانشگاه های داخل و خارج از کشور به زبان انگلیسی تحصیل کرده اند، از این مدرک به عنوان جایگزین آیلتس و تافل استفاده کرده اند . البته اخذ و تایید آن توسط دانشگاه مقصد، تابع شرایط خاصی است. یکی از مهمترین مدارک زبان در دهه اخیر که با تایید اکثریت دانشگاههای جهان به ویژه کشورهای اروپایی قرار گرفته است. وبلاگ کنفرانس بوک
- چه مدت زمانی برای گرفتن مدرک آیلتس کافی است؟
بین 6 الی 9 ماه برای گرفتن این مدرک توصیه میشود. برای آماده شدن در این آزمون، مدیریت زمان و برنامه ریزی برای ارتقای مهارت های خود جهت بخش های مختلف آزمون، اهمیت زیادی دارد. سعی کنید هم در ایران آماده بشوید و هم در ایران امتحان بدهید و به مکان دیگری ارجاع ندهید.
- برای مدرک آیلتس در ایران اقدام کنم یا خارج از ایران؟
یک سوال بسیار مهم از متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس است که آیلتس گرفتن در خارج از کشور آسان تر هست. اما واقعبینانه اگر ببنیم هم بیشتر هزینه میشود و هم زمان بیشتری صرف میشود البته بایستی بدانید که استاندارد آزمون و محتوا، با یکدیگر تفاوت زیادی ندارد. و غیر ممکن است که شما در ایران 6 بگیرید و در ترکیه یا دوبی آیلتس 7 بگیرید. و باید بدانیم که هیچ مزیتی نسبت به ایران ندارند و شیوه برگزاری آزمون و استاندارد ارزشیابی دانشجو تفاوت خاصی با ایران ندارد.
- تبلیغات دروغین گرفتن آیلتس در ایران !!
تو 1ماه آیلتس رو تضمینی 7.5 بگیر! 10 روزه تضمینی آیلتس بگیرید! آیلتس با نمره دلخواه شما! آیلتس در ۱۰ روز! آیلتس تضمینی با نمره ۷.۵ ! و گول خوردن بیشتر اینگونه می شود که اعلام می شود میتوانند برای شما در این آزمون نمره بگیرند که تا کنون هیج نمونهای پیدا نکردیم.
هر روز، شاهد چنین تبلیغاتی بر روی بروشورها، تبلیغات خیابانی یا سایت های غیر معتبر اینترنتی هستیم که درباره این مسائل، تبلیغ میکنند. این را هیچ عقل و منطقی نمیتواند بپذیرید که موسسهای برای شما معجزه کند. هیچ موسسه نمره آیلتس شما را نمیتواند تضمین کند یا برای شما، بدون آزمون دادن، مدرک آیلتس بگیرد. اگر چنین موسساتی یافت شد که چنین اقداماتی انجام می دهند، حتما این ادعاهای الکی را باور نکنید و وقت و سرمایه خود را در این راه های بی سر و ته و مشکوک صرف نکنید. به هر حال، موسسات زیادی در اینترنت، نسبت به اخذ کارنامه رسمی با نمره دلخواه شما آگهی میدهند و متاسفانه شماری از مخاطبانی که توانایی علمی کافی برای شرکت در این آزمون را ندارند، طعمه چنین مراکزی میشوند. رایتینگWriting و لیسنینگ Listening ، خیلی تمرین نیاز دارد.
دو بخش شنیداری و نوشتاری در آزمون آیلتس، نیازمند تمرین بسیار زیادی می باشد و نباید انتظار داشته باشید تا ظرف مدت کوتاهی، در این دو بخش به مهارت قابل قبول دست یابید. در بخش نوشتاری، حتی قابلیت شما در نوشتن مقاله یا نامه به زبان فارسی نیز اهمیت دارد. شما باید بتوانید موضوعی که به شما داده می شود را خوب بفهمید و به خوبی آن را Developکنید و در این مسیر، ساختار مقاله نویسی و اصول نگارش صحیح را نیز در نظر داشته باشید در بخش نوشتاری، دو Task وجود دارد. اگر میخواهید برای این بخش، نمره بالا بگیرید، نمونه مقاله زیر، یکی از این سبک مقالات را معرفی میکند. ببینید چگونه از کلمات خوب، نقطه گذاری صحیح، گرامر مسلط و نوع نگارش حرفه ای استفاده کرده است. معمولا، این بخش توصیه می شود ۳ باراگراف باشد که بخش اول، مقدمه، بخش وسطی توسعه مطلب و برداخت مختلف به موضوع و بخش اخر، نتیجه گیری هست که معمولا با کلماتی نظیر Finally .consequently, in conclusion و امثالهم همراه میشود
- نمونه مقالات آیلتس در بخش رایتینگ : وب سایت
خواندن مقالات زیاد و حتی حفظ کردن جملات خوب و یادگیری کلمات مترادف و متضاد، میتواند به شما در ارتقای مهارت نوشتاری یاری کند. در بخش شنیداری نیز، مهارتی که باید فرا بگیرید، مهارت استمرار در آموزش هست. باید تا میتوانید گوش خود را در معرض جملات و فایلهای مالی مدیای انگلیسی قرار بدهید تا گوش شما به کلمات، جملات و طرز تلفظهای مختلف عادت کند. این موضوعی نیست که ظرف چند هفته ایجاد شود و چند ماه زمان نیاز دارد. البته علاقه و اشتیاق نیز باید چاشتی قضیه باشد. به هر حال ،مهارت شنیداری و نوشتاری، مهم تر از آموزش، تداوم مستمر نیاز دارد که باید در نظر داشت. باید تا می توانید کلیب های آموزشی و تصویری و ویدئویی را مشاهده کنید و مقاله زیاد بنویسید و آن ها را توسط مدرسان زبان انگلیسی، ارزشیابی کنید تا نقاط ضعف و قدرت شما مشخص و تقویت شود. میزان اشتباه شما در روز موعود، باید بسیار کم باشد تا حداکثر اثربخشی را در اختیار داشته باشید و نمره دلخواد کسب شود. تصحیح مقالات شما توسط مدرس زبان، اهمیت زیادی دارد.
یک نکته مهم که همیشه به شما اعلام میشود این است که باید مغز شما انگلیسی فکر کند نه فارسی. باید در طول روز، فایل های صوتی مختلف زبان را با رایانه شخصی یا گوشی موبایل یا ضبط صوت خودرو خود، دائما گوش کنید و تست های مختلف بخش شنیداری آزمون را مرتب تکرار کنید تا هم گوش شما با شیوه طرح آزمون بخش شنیداری شما آشنا شود، هم سرعت عمل شما برای انتقال مطالب شنیده شده بر روی کاغذ افزایش یابد. برای بخش نوشتاری نیز، باید حداقل روزی ۲ انشا بنویسید و برای دوستان انگلیسی زبان خود، ارسال کنید تا تصحیح کنند. (از دوستان در شبکههای اجتماعی میتوانید استفاده کنید) چون شما باید کلمات انگلیسی را صحیح بنویسید و غلط املایی شما کم باشد و Editor نرم افزاری برای تصحیح هر کلمه وجود ندارد !، بنابراین تلاش برای یادگیری طرز نوشتن صحیح کلمات هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. یافتن سایتهایی که به شما در تصحیح مقالات کوتاه کمک می کنند، مهم ارزیابی می شود. این موضوع را بسیاری از داوطلبان فراموش می کنند چرا که همیشه برای نوشتن متون انگلیسی از ادیتورای نرم افزاری هوشمند استفاده می کنند که به طور اتوماتیک، نوشتار کلمات را تصحیح می کند. برای تقویت بخش نوشتاری، چه در بخش جنرال و چه در بخش آکادمیک که با جداول و نمودارهای مختلف و تحلیل آن ها سر و کار دارید، باید نمونه آزمون های مختلف را ملاحظه و از روی آن ها بارها بنویسید تا ساختار صحیح نوشتن برای این قسمت ها را یاد گرفته و از اصول خاص آن در آزمون خود پیروی کنید. کلمات درست، عبارات منعکس کننده مغز موضوع ، اصطلاحات ،Blue Point ها، تقدم و تاخر و جمع بندیهایی که در بخش نوشتاری آزمون آیلتس باید مورد توجه داوطلبان قرار بگیرد، مهمترین نکات تعیین کننده نمره نهایی این بخش را تشکیل می دهد. چون موضوعی که به شما داده می شود تا درباره آن انشا بنویسید، وقت محدودی دارد و شما قادر نخواهید بود برای نوشتن این انشا، از منبع خاصی کمک بگیرید، باید در کم ترین زمان ممکن، موضوع را در ذهن خود تصور کرده، نکات اصلی آن را پیدا کنید و با تقسیم بندی نکات اصلی به نکات فرعی گوناگون، نسبت به تحلیل موضوع و انعکاس افکار خود بر روی کاغذ به زبان انگلیسی روان و تمیز، اقدام کنید. چنین سرعت عملی تنها با مطالعه بیشتر، تمرین بیشتر و سعی و خطای مستمر ایجاد میشود و هیچ راه حل دیگری ندارد. شما فکر کنید که میخواهید به زبان فارسی، دو خط غزل بهسرایید و تا کنون چنین کاری نکردهاید. راه خوب نوشتن در هر زبانی، حتی زبان فارسی ،خوب خواندن هست. اگر خوب بخوانید، قطعا می توانید خوب بنویسید و اگر خوب بنویسید، نظر شما و دیدگاه خود را بهتر به مخاطبان منتقل می کنید. اگر این مخاطب، ممتحن آزمون آیلتس باشد، میتوانید نظرش را برای کسب نمره بالاتر حلب کنید که قضیه مهمی برای نمره خوب هست. چرا که در بخش گفتاری و نوشتاری، می توان نمره خوبی به دست اورد و این قضیه کاملا در اختیار شما هست. اگر داستان های کوتاه را حفظ کنید، جملات خوب در ذهن شما می ماند و ملکه می شود و در نوشتار و گفتار میتوانید از آنها استفاده کنید. اگر روزنامه زیاد بخوانید، بعد از مدتی ذهن شما نوشتن کلاسیک را یاد میگیرد و به شما کمک می کند تا از جنبه های مختلف یک موضوع را بررسی و ان را توسعه دهید. همه این ها با خواندن و گوش کردن و تداوم در استمرار آموزش غیر مستقیم یا Informal Learning به ثمر میرسد.
- خلاق باشید و انرژی مثبت
هیچ وقت در مسیر تحصیل در خارج از کشور نباید روحیه خود را از دست بدهید. چرا که معمولا خلاق ترین و با انگیزه ترین شهروندان یک جامعه، برای تحصیل در خارج از مرزهای خود، سختی ها را به جان خریده و جلای وطن می کنند. جلای وطن کردن، سختی های خود را دارد که باید هزینه ان را نیز بدهید. چرا که در این صورت هست که کار شما و رفتار شما ارزش بیدا می کند. خلاق بودن و انرژی مثبت بودن، با ان که مسئلهروانشناسی هست و ربطی به آیلتس ندارد، اما رعایت آن، شما را در مسیر موفق نگه میدارد. ناگفته مشخص هست که در آزمون های بین المللی، مهارت شما در درک مطالب و انتقال سریع به آن کاغذ یا مانیتور، به اندازه اعتماد به نفس شما اهمیت دارد.
بیشتر افرادی که نمره دلخواهشون رو نمیگیرند، در هر یک از این 3 موضوع، دچار مشکل هستند. با افزایش تلاش در هر یک از این 4 مهارت تلاش جهت تقویت این سه قابلیت نیز تلاش کنید. همیشه مثل یک برنده به سمت آزمون بروید. همیشه برای شما و ما این موضوع پیش آمده است که وقتی احساس میکنیم، درس یا کاری را بلد هستیم و بدون فکر کردن آنرا انجام می دهیم بدون اشتباه است و مثل اینکه شما دارید این مطلب را میخوانید و کلمه به کلمه آن را معنی نمی کنید و کلمه به کلمه به آن فکر نمی کنید. این رمز پیروزی است. آگاه باشید که : Impossible says I’m possible
- مهمترین نکات برای مهارت Speaking درآزمون آیلتس
بخش گفتاری آزمون، یکی از بخشهایی هست که می توان نمره بالا در آن گرفت و ضعف برخی از بخشها را تا حدی با نمره بالای این قسمت جبران کرد. در این قسمت، شما باید تا میتوانید جملات و نظر خود را promoteکنید و تا حد امکان از مهارتهای paraphrizing استفاده کنید. باید مهارت های مختلفی را در این قسمت به کار ببرید. کسی در این بخش آزمون آیلتس، قصد ندارد سطح اطلاعات عمومی شما را اندازه بگیرد و اگر سوال کرد که به نظر شما رنگ آبی بهتر هست یا قرمز، شما به عنوان متخصص جواب بدهید. از شما انتظار دارید که نگویید : نمی دانم! سوال بعدی!! از شما انتظار می رود که مثلا بگویید : به نظر من، رنگ آبی و قرمز، رنگ های زیبایی هستند که در دید افراد مختلف، منعکس کننده چیزهای مختلف هستند و برای ورزشکارانف سیاستمداران، هنرمندان و حتی کودکان، این دو رنگ، دو مفهوم گوناگون را مبادرت می کند. آبی رنگ آسمان و قرمز رنگ خون هست. میوههای قرمز رنگ خوشمزه و آبی دریاها زیبا هست. چنین روشی را باید در این بخش به کار ببرید تا ممتحن آزمون، بفهمد که شما توان توسعه جمله خود را دارید و از کلمات و گرامر صحیح برای توسعه و گفتار خود استفاده می کنید. بخش speaking در آزمون آیلتس نیز از ۲ بخش تشکیل شده است. بهترین منبع برای یادگیری بخش گفتاری در آزمون آیلتس، سایت رسمی آیلتس هست. باید توجه کنید که در بخش مصاحبه آزمون آیلتس، ان چه مهم است، اطلاعات عمومی یا دانش فنی و تخصصی شما نیست. آن جه از اهمیت نخست برخوردار است، سرعت درک مطلب شما و پاسخ به پرسش های ممتحن آزمون است. از حفظ کردن جمله ها کلیشه ای و اصطلاحات خاص پرهیز کنید یا ممتحن متوجه نشود که شما برای وقت کشی ، جمله هایی را حفظ کرده اید و قصد دارید فقط حرفی برای گفتن داشته باشید. این موضوع قطعا باعث کاهش نمره شما خواهد شد. موضوعی که منجر به افزایش نمره شما در آزمون می شود، فهم صحیح پرسش ها و آمادگی لازم برای نظر دهی با جملات و کلمات صحیح و تلفظ قابل قبول است که مصاحبه ای ارزنده و کوتاه را به زبان انگلیسی سبب میشود.
- مهمترین نکات برای مهارت Listening درآزمون آیلتس
مهارت لیسنینگ یا شنیداری، ، زیاد سخت نیست اما نیاز به تمرکز، دقت و تلاش زیادی دارد. در مهرات شنیداری Listening ، اگر به صورت تصادفی یک یا چند سوال را نتوانستید پاسخ بدهید ، خودنسردی خود را حفظ کنید و با کمال آرامش، به شنیدن و انعکاس شنیده های خود بر روی کاغذ اقدام کنید. فراموش نکنید که معمولا نمره نهایی شما ملاک قبولی شما برای پذیرش تحصیلی هست و نمره کم یک مهات را می توان با نمرات بالای مهارت های دیگر، معمولا مصاحبه و نوشتاری، جبران کرد. سایتی مانند آزمون انگلیسی، بخش های زیادی برای بخش شنیداری دارد که میتوانید از آن استفاده کنید
همیشه و همه وقت در امتحان آیلتس، مهم تر از گوش کردن یا خواندن برای یافتن پاسخ، درک دقیق پرسشها است. همیشه به یک سوال به خوبی دقت کنید و نوع پاسخ را تشخیص دهید. درک دقیق سوال و مشخص کردن این که چه چیزی سوال خواهد بود و ماهیت جواب چگونه است، موثرترین تکنیک در پاسخ دهی به سوالات است. همیشه گفته میشود که اگر درک دقیقی از سوال مطرح شده داشته باشید خود پاسخ نیمی از سوال است ، بطور مثال پاسخ یک حرف خواهد بود؟ اسم یک شخص خواهد بود؟ نام یک زمان یا مکان خاص است. وبلاگ کنفرانس بوک
- مهمترین نکات برای مهارت Reading درآزمون آیلتس
برای تقویت مهارت خواندن، روش های زیادی توصیه شده است که یادگیری آن فقط با مطالعه مستمر به دست می آید. در آزمون ielts، به خصوص بخش Reading ریدینگ ، باید صبور بود و استرس را از خود دور کرد. شما در بخش Reading، همواره با متن های ساده و سخت رو به رو هستید و مدت زمان کمی برای پاسخ به پرسش های مفهومی و غیر مفهومی این بخش دارید. هم می توانید از خواندن پرسش ها به متن مراجعه کنید و جواب را بیابید، هم می توانید ابتدا متن را به طور خلاصه مطالعه کرده و سپس پرسش ها را بخوانید تا کلیات قضیه را متوجه شوید. در بسیاری از مواقع، سوال به شکل مفهومی هم معنی عبارتی است که می شنوید یا می خوانید. مثلا those who are working nearby شاید در سوال neighbors باشد که شما برای یافتن those، باید پاراگراف قبلی یا بعدی را با دقت مطالعه کنید. معنی کلمات و مترادف های ان در بخش reading از اهمیت بالایی برخوردار است. مثلا neighborhood دارای لغات نزدیکی مانند environment یا society هست تا neighbor. جون neighborhood به معنی محیط همسایگی و پیرامون و جامعه مربوطه هست و نه شخص همسایه. توجه به این نکات ریز، خود می تواند برگ برنده شما در این مهارت باشد. اطلاعات تکمیلی و رسمی درباره بخش reading آزمون آیلتس را در نشانی بریتیش کنسول مشاهده کنید. دقت کنید که در آزمون، حتما از سوالاتی که پاسخ ان ها True، False یا not given هست رو به رو خواهید شد. باید به دقت متن را بخوانید یا بشنوید و گزینه صحیح را انتخاب کنید. کلا در آزمون، نیاز نیست که شما معنی همه کلمات را بدانید. اگر معنی لغتی را نمی دانستید، مضطرب نشوید و مفهوم آن در جمله را از طریق پاراکراف های قبلی و بعدی دنبال کنید. مثلا اگر معنی boot (چکمه) را نمی دانستید در جمله زیر، تلاش کنید معنی ان را با توجه به جمله حدس بزنید. Her boot is a little bit better, since it has larger space for her to walk on the street. شاید شما فکر کنید که boot شاید به معنی قایق (boat) باشد و در ذهنتان نباشد که boot به معنی چکمه هست. بنابراین باید از موضوع جمله، معنی کلمه را تا حدودی حدس زد و فهمید. “……” او مقداری بهتر است بخاطر ان که فضای بیش تری دارد تا وی در خیابان راه برود. قایق در این جمله بی معنی هست، پس باید وسیله ای یا شی باشد که تعلق به ضمیر سوم شخص مفرد داشته باشد و کاری را بر وی تسهیل کند. ساختمان یا اسم شخص یا حیوان یا این جور چیزهای نمی تواند باشد. بنابراین کفش یا جوراب یا چکمه می تواند گزینه های خوبی باشد. از چنین روش هایی میتوانید معانی کلمات را حدس بزنید و به دنبال ارتباط معنایی و مفهومی آن در جمله با بقیه پاراگراف ها باشید. سایتهای تمرینی را همواره در نظر داشته باشید تا آنلاین آموزش ببینید. هیچ گاه در مهارت شنیداری و خواندن، بر اساس عقیده و تصور خود تحلیل و نتیجه گیری نکنید. مثلا اگر در متن خواندید که تعداد بیخانمانها در آمریکا رو به افزایش است، و دولت راهکارهایی برای کاهش این قضیه دارد و یکی از این راه حل ها، کمک مالی و اسکان و مسائلی از این دست است که به صورت روتین در فکر و ذهن من و شما می گنجد. بسیار اتفاق می افتد که همه متن را می خوانید، در جمله یا پاراگراف آخر نویسنده می گوید که دولت بخاطر مشکلات اقتصادی و کاهش بودچه، فعلا تصمیمی برای کاهش میزان بی خانمان ها اتخاذ نکرده است و در پاسخ ها نیز ،گزینه هیچ کدام بوده است و شما نزدهاید. چرا که کمک مالی و اسکان، گزینه هایی بوده است که شما تصور داشته اید و در متن هم به ان اشاره شده است اما در واقع این تلاش واقعی دولت برای کاهش حجم بی خانمان ها نبوده است. همواره امکان تغییر عقیده گوینده یا نویسنده وجوددارد. از هیجان پیدا کردن جواب، از گوش دادن بقیه مطلب یا خواندن طفره نروید. این اشتباه بزرگی است که داوطلبان آزمون آیلتس همواره با آن دست به گریبان هستند. همواره توجه داشته باشید که آزمون آیلتس، ارزشیابی میزان حوصله، دقت، درک مطلب و مهارت زبان اگلیسی شما هست نه ارزشیابی دانش عمومی و اطلاعات تخصصی شما و ضریب پیش بینی و تحلیل شما نسبت به مسائل مختلف. وبلاگ کنفرانس بوک
در آزمون آیلتس، Task۲ همواره نمره بیش تری از Task۱ دارد. بنابراین ابتدا نسبت به مطالعه و بررسی و تحریر انشا دوم اقدام کنید که نیازمند وقت و تمرکز بیش تر است و ذهن شما هم کم تر خسته است. اگر شما وقت کافی برای این بخش در نظر نگرید، امتیاز قابل توجهی را از دست خواهید داد و این موضوع در نمره نهایی مهارت نوشتاری تاثیر بسزایی خواهد داشت. شما در این بخش، با موضوع گسترده ای رو به رو هستید که باید با مهارت مختلف، به موضوع پرداخته و به صورت آکادمیک، به طرح موضوع و جمع بندی آن اقدام کنید. اما در task۱، موضوع کاملا برای شما روشن است و اعداد و ارقام خود نشان دهنده فرآیند کاری شما است و برای تحلیل موضوع، کار سختی پیش رو ندارید. اما باید توجه داشته باشید که ممتحن آزمون آیلتس، ابتدا task۱ شما را خوانده و سپس به انشا بلند شما رجوع می کند. اگر بخش اول را ضعیف بنویسید، او متوجه می شود که با نویسنده ای آماتور رو به رو است و این ذهنیت، بر روی ارزشیابی بخش دوم شما نیز تاثیر مثبت نخواهد داشت. حفظ کردن جملات خوب، کلمات حرفه ای، مطالعه زیاد مقالات و خواندن متن ها در زمینه های مختلف می تواند قابلیت شما را برای کسب آمادگی حداکثری جهت شرکت در این آزمون ارتقا دهد.
دیدگاه خود را ارسال کنید...